Big impact for small townhouse garden

We rearranged existing pavers and added wood chip mulch to make this small space much more usable and inviting.

Before, the space seemed unfinished.

The backyard had a tiny amount of unattractive storage space.

We moved the pavers to the front yard and filled the space with crushed gravel.

Advertisements
This entry was posted in Beautiful gardens, Before and After and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s